Серапептазни ензими, които действат по напълно естествен начин!
Серапептазата е протеолитичен ензим (протеаза), който разгражда протеините до по-малки аминокиселини в тялото и по този начин спомага за по-доброто им усвояване.
Серапептазните ензимите се произвеждат от живи организми, по-точно от копринени буби с помощта на бактерии, наречени Сератия. Този удивителен ензим разтваря копринения пашкул, позволявайки на копринената буба да отлети и да го напусне.
Серапептазни ензими с многостранно действие, в капсули с бавно освобождаване.
Иновативните капсули с бавно освобождаване (Delayed-release или slow-release) са направени от растителен материал HPMC, които не позволяват на стомашната киселина да разрушава съдържанието им твърде бързо, за да може активната съставка да се абсорбира в клетките на тялото, където е предназначена. със закъснение.
В Европа и Азия ензимът серапептаза се използва за различни цели повече от 30 години и поради изключително положителния ефект, които има върху човешкия организъм, става все по-популярна хранителна добавка.
Само с 1 капсула си набавяте до 180 000 IU* ензим серапептаза.
*IU е единица за броя на системните ензими.