Често задавани въпроси

Събрахме на едно място отговори на най-често задаваните въпроси на нашите клиенти. Можете да търсите отговори в следните раздели:

 

ПОРЪЧКА

ПОРЪЧКА: Как мога да поръчам продукти?

Има няколко начина да пазарувате във FutuNatura. Най-често срещаният начин е пазаруването онлайн. В този случай вие добавяте желаните продукти в кошницата. Можете да получите достъп до пазарската количка от магазина, като щракнете върху бутона "Количка" в горния десен ъгъл на страницата. Когато имате всички избрани продукти в пазарската си кошница, продължете покупката си, като кликнете върху бутона "на каса", където въвеждате данните за доставка и избирате начин на плащане и доставка. Когато сте попълнили всичко необходимо, натиснете бутона "подаване на поръчка". Ако поръчката е изпратена успешно, на страницата ще се покаже съобщението „Благодарим ви за поръчката!“.

Можете да направите своята поръчка и на телефон 024928459, където нашите консултанти ще запишат поръчката Ви и ще Ви предоставят цялата необходима информация. Цените и предимствата при поръчка по телефона са същите като при онлайн поръчка. Ако имате код за отстъпка, кажете на консултанта.

Можете също така да направите своята поръчка чрез имейл info@futunatura.bg или FB съобщение. В съобщението напишете възможно най-точно имената на продуктите, които поръчвате, както и вашата информация за доставка на пакета и начин на плащане. Нашите консултанти ще запишат поръчката и ще ви изпратят потвърждение на полученото съобщение. Цените и предимствата при този начин на поръчка са същите като при онлайн поръчка. Ако имате код за отстъпка, напишете го в съобщението.

 

КОЛИЧКА: Как мога да променя количеството продукти в количката или да ги премахна?

Когато пазарувате онлайн, получавате достъп до вашата кошница чрез натискане на бутона "Кошница" в горния десен ъгъл на страницата. Можете да промените количеството, като въведете различно число или като щракнете върху + или – върху количеството. Извадете продукта от кошницата, като щракнете върху бутона X (премахване) вдясно.

 

ПРОБЛЕМИ ПРИ НАПРАВЯНЕТО НА ОНЛАЙН ПОРЪЧКА: Какво мога да направя, ако щракването върху бутона „Направете поръчка“ не завърши моята покупка?

Първо проверете дали сте въвели цялата необходима информация за поръчката на касата. Проверете дали някое от квадратчетата е станало червено и го попълнете съответно. Също така проверете дали сте поставили отметка, че сте съгласни с търговските условия, преди да направите поръчката.

Ако след подаване на поръчката за покупка той не завърши покупката, но страницата се зарежда много време, най-вероятно поръчката няма да бъде изпратена успешно. Най-често това се случва при плащане с кредитна карта. В този случай ви съветваме да прекъснете изтеглянето и да опитате да направите покупката по-късно, да я направите от друго устройство или да изберете друг метод на плащане.

Ако не можете да разрешите проблема, можете също да се обадите на нашите консултанти на телефон 024928459 или да ни пишете на info@futunatura.bg.

 

АДРЕС ЗА ДОСТАВКА: Мога ли да въведа различен адрес за доставка при поръчка?

При поръчка можете да въведете адрес за доставка, различен от адреса на платеца. Когато въвеждате информацията по-долу, отбележете „Изпращане на друг адрес“. По-долу ще се появи нов прозорец "Информация за получателя", където въвеждате адреса за доставка.

 

АНУЛИРАНЕ НА ПОРЪЧКА: Как мога да анулирам поръчка?

Ако искате да отмените поръчката си, можете да го направите, като кликнете върху връзката „Искате да отмените поръчката си“, която можете да намерите в имейла за потвърждение, който получавате при извършване на поръчката.

 

ОТМЕНЯНЕ НА ВЕЧЕ ИЗПРАТЕНА ПОРЪЧКА: Как мога да анулирам поръчка, която вече е изпратена?

Моля, уведомете ни за анулирането възможно най-скоро, тъй като това е единственият начин да предотвратим навреме допълнителни ненужни разходи за доставка. Ако пакетът вече е изпратен, обикновено не можем да анулираме пратката, така че най-вероятно пратката ще пристигне на адреса ви за доставка. Ако не желаете пакета, откажете го от доставчика и той ще бъде върнат на нашия адрес.

 

ПРОМЯНА НА ПОРЪЧКА: Как мога да сменя продукти във вече направена поръчка?

Можете да промените поръчката си по няколко начина:

1. Ако поръчката все още не е изпратена и все още не сте я платили, анулирайте я и я изпратете отново.

2. При направена поръчка ще получите имейл за потвърждение на имейл адреса, в който можете да намерите и кликнете върху линка "Искате ли да промените поръчката?" и въведете промяната.

3. Можете също така да ни уведомите за промяната, като се обадите на 024928459 или като изпратите имейл на info@futunatura.bg.

Ако пакетът вече е изпратен (след 12:00 ч.), промяна вече не е възможна и обикновено не можем да анулираме пратката.

 

ПРОМЯНА НА ДАННИТЕ ЗА ДОСТАВКА: Как мога да променя данните за доставка на вече направена поръчка?

Можете да промените информацията за доставка, като ни напишете промяната в съобщение или отговорите на имейла, който получавате, когато правите поръчката. Можете също така да промените информацията за доставка, като се обадите на 024928459 или изпратите имейл на info@futunatura.bg. Моля, информирайте ни за промяната на данните възможно най-скоро, тъй като това е единственият начин да променим съществуващите данни. Ако пакетът вече е изпратен (след 12:00 ч.), промяна вече не е възможна и обикновено не можем да анулираме пратката.

 

ПРОМЯНА НА НАЧИНА НА ПЛАЩАНЕ: Как мога да променя начина на плащане за вече направена поръчка?

Най-лесният начин да промените метода на плащане е да анулирате съществуващата поръчка (ако все още не е изпратена или платена) и да изпратите нова поръчка отново. Можете също да промените метода на плащане, като ни информирате за промяната, като се обадите на 024928459 или като изпратите имейл на info@futunatura.bg. Моля, уведомете ни за промяната в начина на плащане възможно най-скоро, тъй като това е единственият начин да променим съществуващата поръчка. Ако сте избрали метод на плащане с наложен платеж и пакетът вече е изпратен (след 12:00 ч.), промяна вече не е възможна и обикновено вече не можем да анулираме пратката.

 

ПРОМЯНА НА МЕТОДА НА ДОСТАВКА: Как мога да променя метода на доставка за вече направена поръчка?

Най-лесният начин да промените метода на доставка е да анулирате съществуващата поръчка (ако все още не е изпратена или платена) и да изпратите нова поръчка. Можете също така да промените начина на доставка, като ни информирате за промяната, като се обадите на 024928459 или като изпратите имейл на info@futunatura.bg. Моля, информирайте ни за промяната в доставката възможно най-скоро, тъй като това е единственият начин да променим съществуващата поръчка. Ако пакетът вече е изпратен (след 12:00 ч.), промяна вече не е възможна и обикновено не можем да анулираме пратката.

 

ПРОМЯНА НА ВЕЧЕ ПЛАТЕНА ПОРЪЧКА: Как мога да сменя продуктите във вече платена поръчка?

Можете да промените продуктите в поръчката, като ни информирате за промяната на телефон 024928459 или като изпратите имейл на info@futunatura.bg и договорите с консултанта доплащане, кредит или възстановяване на разликата в покупната цена, в зависимост от сумата и промяната в поръчката. Моля, уведомете ни за промяната на поръчката възможно най-скоро, тъй като това е единственият начин да променим съществуващата поръчка. Ако пакетът вече е изпратен (след 12:00 ч.), промяна вече не е възможна и обикновено не можем да анулираме пратката.

 

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА: Не получих потвърждение на поръчката в моя имейл, какво мога да направя?

Потвърждението на поръчката се изпраща автоматично, веднага след успешното подаване на поръчката, на имейл адреса, който сте посочили при поръчка. Потвърждението на поръчката често се озовава в друга електронна поща, напр. под „Спам“ или под „Промоции“. Моля, проверете всички пощенски кутии или напишете „Потвърждение на поръчката“ в полето за търсене.

Ако не сте получили потвърждение на поръчката във вашата пощенска кутия, възможно е също така да сте въвели неправилно своя имейл адрес, когато сте направили поръчката.

Ако не сте получили потвърждението на поръчката, препоръчваме да се свържете с нас на телефон 024928459 или по имейл на info@futunatura.bg.

 

ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА: Мога ли да поръчам продукти от фирма?

Можете също да подадете поръчката към компанията. Направете онлайн покупка, като въведете опцията "Фирма" в кошницата, преди да въведете информацията на касата и след това въведете цялата информация.

Потвърждението на поръчката, което ще бъде изпратено на вашия имейл, няма да съдържа данъчен номер и фирмени данни, но те ще бъдат записани за издаване на фактурата. Ние ще прикрепим фирмената фактура във физическа форма към вашия пакет. Ако имате нужда от фактура в PDF формат или електронна фактура, моля, уведомете ни на телефон 024928459 или на имейл info@futunatura.bg.

 

КУПОНИ И ПРЕДИМСТВА

ВЪВЕДЕТЕ КОД ЗА ОТСТЪПКА:  Как да въведа код за отстъпка при поръчка?

Можете да въведете кода за отстъпка или полза в кошницата, на стъпка 1, в полето вдясно и да натиснете бутона "потвърди". Можете също така да добавите кода, който се вижда в цветното поле в описанието на продукта, като го активирате с отметката от дясната страна.

При поръчка по телефон или имейл предайте кода на консултанта писмено или устно.

 

КОД ЗА ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОНА: Мога ли да използвам код за отстъпка, ако поръчам по телефона?

Предимствата при поръчка по телефона са същите като при поръчка онлайн. Кажете устно кода на консултанта и той ще бъде взет предвид при поръчка.

 

ВАЛИДНОСТ НА КОДА: Кодът за отстъпка важи ли и за намалени цени и обемни отстъпки?

Кодът важи и за намалени цени и обемни отстъпки. Можете обаче да използвате само един код наведнъж. Валидността на кода и условията за използване винаги са описани на мястото, където сте получили кода (на листовката, по пощата, във FB или на нашия уебсайт).

 

МНОГО КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА: Мога ли да използвам два или повече кода едновременно?

Можете да използвате и осребрите само един код наведнъж, независимо дали е код за отстъпка, код за подарък или код за безплатна доставка. Въвеждането на повече от един код не е възможно.

 

НЕАКТИВЕН КОД: Какво да направя, ако при потвърждаване на кода изписва, че кодът вече не е активен?

Ако при поръчка пише, че кодът вече не е активен, проверете условията за ползване на кода. Условията винаги са посочени на мястото, където сте получили кода (на листовката, по пощата, във FB или на нашия уебсайт). Проверете дали всички условия отговарят на условията, за които кодът е активен:

- Кодът важи ли за всички продукти или само за определена категория?

- Кодът обвързан ли е с конкретна сума на покупката?

- Кодът все още ли е активен или изтече ли вече датата на промоцията?

Ако покупката ви отговаря на описаните по-горе условия и кодът все още не работи, моля, проверете:

- Въведохте ли правилно кода в полето за отстъпка в първата стъпка и щракнете върху "потвърди"? (Кодовете никога не съдържат интервали).

Понякога се случва кодът да изчезне поради промяна на поръчката и да трябва да се въведе отново. Ето защо, преди да направите поръчка, винаги проверявайте дали кодът е взет предвид.

Ако все още не можете да въведете и потвърдите кода, можете също да ни се обадите, за да направите поръчка на 024928459 или да ни поверите поръчката и кода на info@futunatura.bg.

 

ПОЛУЧАВАНЕ НА ОТСТЪПКА: Къде мога да получа кодове за отстъпка?

Можете да видите кодовете за отстъпка или предимство, които са свързани с кампанията на нашия уебсайт, на първата страница.

Също така ви информираме за промоции и предимства, свързани с кода към вашия имейл, ако сте абонирани за нашия електронен бюлетин. Можете да се абонирате за нашите електронни новини с вашия имейл адрес на нашия уебсайт, на първа страница.

Някои промоции и предимства, свързани с кода, също се публикуват на страницата във Facebook.

 

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ: Намалените цени само за регистрирани потребители ли са?

Цените с намаление важат за всяка покупка, независимо дали сте регистриран потребител или не. Същото важи и за обемните отстъпки и използването на кодове.

 

ОТСТЪПКА ЗА КОЛИЧЕСТВО: Получавам ли отстъпка за количество при покупка на повече бройки?

При закупуване на по-големи количества има и отстъпка за количество за някои продукти. Обемните отстъпки са видими в описанието на всеки продукт, където можете да изберете и пакет от няколко продукта. Отстъпката за количество ще се изчислява автоматично, дори ако добавите няколко броя от даден продукт в кошницата и не изберете опаковка.

 

Кредит: Как мога да получа и използвам кредит?

Кредитът може да се използва само от регистрирани потребители. За тази полза е важно да влезете с вашето потребителско име и парола, които сте избрали при регистрацията преди всяка покупка.

С покупката на всеки продукт регистрираните потребители получават кредит, който могат да използват при следваща покупка. Кредитът е видим за всеки продукт и се изчислява на база продажната цена за 1 брой от продукта. Крайният размер на кредита се изчислява на касата и е в размер на 3% от цената на продукта без ДДС.

Кредитът се изчислява автоматично при регистрация на потребителя и се вижда във вашата кошница или на касата.

 

ФЛАЕР С КОД: В пакета получих флаер или купон, който носи отстъпка от 10лв. Как да го осребря?

Купонът от 10лв. може да се използва за покупки над 80лв. и е обвързан със специфичен код, изписан на листовката. Във флаера е посочена и датата, до която кодът е активен. Можете да използвате само един талон наведнъж. код за отстъпка.

 

ДОБАВЯНЕ НА КОД: Как мога да добавя код за отстъпка към вече направена поръчка?

Можете да добавите кода към вашата поръчка, като ни го напишете в съобщението, което изпращате в отговор на потвърждението на поръчката, което сте получили, когато сте я направили. Можете също да добавите кода, като се обадите на 024928459 или изпратите имейл на info@futunatura.bg. Моля, информирайте ни възможно най-скоро за добавяне на код, тъй като това е единственият начин да променим съществуващата поръчка. Ако пратката вече е изпратена (след 12:00) или платена, промяната вече не е възможна и кодът на купона вече не може да бъде добавен.

 

ПОДАРЪК ПРИ ПОКУПКА НАД 100лв: Как да избера подарък при покупка над 100лв?

 

При закупуване над 100лв, към поръчката ви автоматично ще бъде добавен подарък. Можете също да изберете сами подаръка от трите предлагани продукта на касата.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 79лв: Безплатна ли е доставката за покупки над 79лв. без отстъпка или с отстъпка?

За покупки над 79лв. безплатната доставка автоматично ще бъде включена в кошницата. Праговата сума от 79лв. е обвързана с цената на продуктите без изчислената отстъпка (ако сумата е по-малка от 79лв. след изчислената отстъпка, безплатните пощенски разходи пак ще бъдат взети предвид).

 

ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИЯ

РЕКЛАМАЦИИ: В какъв случай мога да рекламирам продукт?

Можете да рекламирате продукта, ако е повреден, счупен или неизползваем или ако свойствата му не съответстват или се отклоняват от свойствата на описанието на този продукт онлайн.

 

ПРОЦЕС НА ЖАЛБИТЕ: Как да рекламирам продукта?

Информирайте ни за неадекватността на продукта на телефон 024928459 или на имейл info@futunatura.bg. За успешното разрешаване на рекламацията е необходимо да изпратите снимка, която да показва вида на нередността или продукт грешка отива. Ще се договорите с нашите консултанти за евентуално връщане на продукта, за да проверите грешката, така че, моля, не изхвърляйте продуктите, докато рекламацията не бъде разрешена.

За рекламирания продукт имате право на безплатна замяна на продукта, кредит или възстановяване на цялата покупна цена на продукта.

Можете да прочетете повече в нашите бизнес условия: https://www.futunatura.bg/obsi-uslovija

 

НЕДОВОЛЕНСТВО ОТ ПРОДУКТА: Мога ли да рекламирам продукта, ако не съм доволен от него?

Можете да рекламирате продукта, ако е повреден, счупен или неизползваем или ако свойствата му не съответстват или се отклоняват от свойствата на описанието на този продукт онлайн.

Жалбите не се вземат предвид за недоволство или неадекватност на продукта по индивидуална субективна преценка на потребителя или неправилна употреба. Ние нямаме гаранция за удовлетворение в нашия магазин.

Тъй като искаме да сте доволни от нашите продукти и да се възползвате от тях, винаги сме на разположение за съвет или допълнителни въпроси относно правилната употреба на продукта.

 

ГРЕШНО СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА: Какво да направя, ако получих продукт, различен от поръчания?

Ако сте получили грешен продукт, моля, уведомете ни на телефон 024928459 или имейл info@futunatura.bg. С нашите консултанти ще се договорите за безплатна размяна на продукти, което означава, че няма да имате допълнителни разходи за решаване на проблема.

Моля, не изхвърляйте кутията или опаковката на изпратения пакет, тъй като това е най-лесният начин да предадете грешните продукти на куриера, който ще вземе грешните продукти. Истинското съдържание или продуктите се изпращат веднага след получаване на вашето съобщение за грешка.

 

НЕПЪЛНО СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА: Какво да правя, ако не съм получил всичко, което съм поръчал?

Ако не сте получили всичко, което сте поръчали, моля, уведомете ни на телефон 024928459 или на имейл info@futunatura.bg. Ще се договорите с нашите консултанти за безплатна доставка на липсващите продукти, което означава, че няма да имате допълнителни разходи за решаване на проблема.

Липсващите продукти се изпращат веднага след получаване на вашето съобщение за грешка.

 

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ: Как мога да върна продукт за възстановяване на сумата?

Можете да върнете продукта и да получите възстановяване на сумата, ако продуктът не е повреден и все още е затворен. Можете да се откажете от договора не по-късно от 14 дни след издаване на фактурата за поръчка. Моля, информирайте ни предварително за връщането на телефон 024928459 или имейл info@futunatura.bg.

Продуктите трябва да бъдат изпратени на адреса на нашата компания: Be Healthy d.o.o., Mirka Vadnova 7, 4000 Kranj, Slovenia. Към пратката е необходимо да прикачите фактура или писмо с данните за връщане. Препоръчваме да изпратите продукта, който връщате с препоръчана поща, тъй като това е единственият начин да гарантирате проследяването на пратката. Транспортните разходи винаги се поемат от изпращача, освен ако не е уговорено друго предварително. Ние не приемаме плащания на откуп.

За продукт, който е затворен и неповреден, можем да възстановим покупната цена, която сте платили за него, на вашита банкова сметка или към друга платежна система (PayPal,) веднага след получаване на върнатия продукт. Ако желаете, можете да използвате сумата и като кредит.

Можете да върнете ненарушен и неотварян продукт, без да обяснявате причината за връщането. Във всеки случай ще бъдем много благодарни за информация защо искате да върнете продукта или защо продуктът е неподходящ за вас.

 

РАЗМЯНА НА ПРОДУКТ: Как мога да заменя продукт за друг продукт?

Можете да замените продукта, ако продуктът не е повреден и все още е затворен, а в противен случай не по-късно от 14 дни след издаване на фактурата за поръчка. Моля, информирайте ни предварително за промяната, като се обадите на 024928459 или изпратите имейл на info@futunatura.bg.

Продуктът за замяна трябва да бъде изпратен на адреса на нашата компания: Be Healthy d.o.o., Mirka Vadnova 7, 4000 Kranj, Slovenia. Необходимо е към пакета да прикачите фактура или писмо с информация за обмена. Препоръчваме да изпратите продукта за замяна с препоръчана поща, тъй като това е единственият начин да гарантирате проследяването на пратката. Транспортните разходи винаги се поемат от изпращача, освен ако не е уговорено друго предварително. Ние не приемаме плащания на откуп.

Продукт, който е затворен и ненарушен, може да бъде заменен за друг веднага след получаване на пакета. Преди изпращане, моля, съгласувайте с наш консултант възможното доплащане и начина на плащане на доплащането, ако замените продукта за по-скъп продукт.

 

ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ: Колко скоро мога да очаквам възстановяване на сумата в моя акаунт?

В случай на одобрено възстановяване, можете да очаквате превода в рамките на 10 работни дни от потвърждението на възстановяването.

 

ЖАЛБА: Къде мога да се оплача, ако съм бил недоволен от нещо по време на процеса на покупка?

За оплакване или обратна връзка, използвайте формата за контакт на уебсайта https://www.futunatura.bg/index.php?route=information/contact или ни изпратете съобщение на info@futunatura.bg.

Вашето мнение означава много за нас, така че ще се радваме да получим всяка похвала, която ще ни насърчи, както и оплакване, което ще разгледаме внимателно. Също така приветстваме вашите предложения, съвети и коментари относно нашите продукти и услуги.

 

ПОВРЕДЕНА ОПАКОВКА: Какво трябва да направя, ако получа повредена опаковка?

Ако при получаване на пратката забележите, че пратката е физически повредена, съдържанието й липсва или има признаци на отваряне, моля, уведомете ни незабавно на телефон 024928459 или на имейл info@futunatura.bg.

Не изхвърляйте опаковката и съдържанието на получената повредена пратка, а изчакайте инструкциите на наш консултант.

Можете също така да откажете повредена пратка на доставчика при получаване.

Заедно с куриерската фирма, ние ще гарантираме, че обезщетението ще бъде разрешено в най-кратки срокове. За повреден пакет имате право на безплатна замяна на продукта, кредит или пълно възстановяване на покупната цена на пакета.

 

 

ПЛАЩАНЕ

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ: Какви са възможните методи на плащане?

В нашия онлайн магазин са възможни следните начини на плащане:

- ПЛАЩАНЕ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ – Заплащане на продуктите при получавене на пратката.

- ПЛАЩАНЕ С КРЕДИТНА КАРТА  – Плащате поръчаните продукти с платежна карта Visa или Mastercard, като въведете съответната информация за плащане на нашия уебсайт.

- ПЛАЩАНЕ СЪС СИСТЕМАТА PAYPAL – Заплащате поръчаните продукти със системата PayPal, като въвеждате съответните данни в сайта на PayPal, който ще се отвори автоматично при извършване на поръчката.

 

ИЗБОР НА МЕТОД НА ПЛАЩАНЕ: Къде мога да избера метод на плащане при поръчка?

Когато пазарувате онлайн, вие избирате начина на плащане на касата - в стъпка 2 по-долу.

 

ПРОМЯНА НА НАЧИНА НА ПЛАЩАНЕ: Как мога да сменя начина на плащане?

Най-лесният начин да промените метода на плащане е да анулирате съществуващата поръчка (ако все още не е изпратена или платена) и да изпратите нова поръчка отново. Можете също така да промените метода на плащане, като ни уведомите за промяната, като се обадите на 024928459 или като изпратите имейл на info@futunatura.bg. Моля, уведомете ни за промяната в начина на плащане възможно най-скоро, тъй като това е единственият начин да променим съществуващата поръчка. Ако сте избрали метод на плащане с наложен платеж и пакетът вече е изпратен (след 12:00 ч.), промяна вече не е възможна и обикновено вече не можем да анулираме пратката.

 

ОГРАНИЧЕНИ МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ: Защо уебсайтът не ми предлага PayPal или метод на плащане с карта?

Имате продукт в количката си, който има ограничено плащане с PayPal или кредитна карта, така че за съжаление това плащане не е възможно. Плащанията с кредитни карти и PayPal са деактивирани за всички продукти с канабис, мелатонин, разтвор на Лугол и DMSO. Този метод на плащане е активиран за всички останали продукти.

Във вашия случай можете да избирате само наложен платеж.

 

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПЛАЩАНЕ: Защо не получих предварителна сметка на моя имейл или данни за прехвърляне?

Потвърждението на поръчката заедно с данните за превода се изпращат автоматично, веднага след успешното подаване на поръчката, на имейл адреса, който сте посочили при поръчката. Потвърждението на поръчката често се озовава в друга електронна поща, напр. сред Спам или сред Промоции. Моля, проверете всички пощенски кутии или напишете „Потвърждение на поръчката“ в полето за търсене.

Ако не сте получили потвърждение на поръчката във вашата пощенска кутия, възможно е също така да сте въвели неправилно своя имейл адрес, когато сте направили поръчката.

Ако не сте получили потвърждението на поръчката, препоръчваме да се свържете с нас по телефона на 024928459 или по имейл на info@futunatura.bg.

 

ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА ПЛАЩАНЕ: Трябва ли да ви изпратя потвърждение за плащане по имейл?

Нашата система е автоматизирана, така че не е необходимо да изпращате разписки и доказателство за плащане на нашия имейл. Редовно наблюдаваме преводите към нашата сметка всеки ден.

Ако желаете поръчката ви да бъде изпратена същия ден и не сте сигурни, че преводът ще бъде видим в нашия акаунт, можете да уговорите с наш консултант да ви изпрати пакета след изпращане на потвърждение на нашия имейл info@futunatura.bg.

 

ПЛАТЕЖНИ КАРТИ: Кои разплащателни карти позволяват картово плащане?

Покупките могат да се правят с кредитни или дебитни карти VISA и MASTERCARD.

 

ПЛАЩАНЕ С ПЛАТЕЖНА КАРТА: Как става плащането с кредитна карта?

Изберете метод на плащане "Кредитна карта" на касата. Ще се отвори поле, в което можете да въведете съответната информация: име и фамилия, номер на картата (16-цифрен номер на лицевата страна на картата), дата на валидност на картата (месец и година) и CVV код (последните 3 цифри на гърба на картата). карта). След като кликнете върху „Изпрати поръчка“, ще бъдете пренасочени към страница, където въвеждате кода за сигурност, който получавате в SMS съобщение от вашата банка.

Поради системата за сигурност е важно да имате правилно организирана услуга във вашата банка за сигурно плащане с платежна карта. Това означава, че след като въведете кода за потвърждение, получавате и код за сигурност чрез SMS. Ако не получите кода за сигурност, свържете се с доставчика на банкови услуги или издателя на картата.

Ако поръчката е направена успешно и плащането е извършено успешно, на нашата страница ще се появи известието „Благодарим Ви за поръчката!“.

 

ПРОБЛЕМИ С ПЛАЩАНЕТО С КАРТА: Какво мога да направя, ако имам проблеми с плащането с карта?

Понякога платежната система PayUnity, която е защитен интерфейс за плащане с карта, може да има проблеми.

Поради системата за сигурност е важно да имате правилно организирана услуга във вашата банка за сигурно плащане с платежна карта. Това означава, че след като въведете кода за потвърждение, получавате и код за сигурност чрез SMS. Ако не получите кода за сигурност, свържете се с доставчика на банкови услуги или издателя на картата.

Проблеми могат да възникнат и при бавна интернет връзка или ако не въведете кода за сигурност правилно или достатъчно бързо.

Ако след подаване на поръчката за покупка той не завърши покупката, но страницата се зарежда много време, най-вероятно поръчката няма да бъде изпратена успешно. В този случай ви съветваме да прекъснете Ако след подаване на поръчката за покупка той не завърши покупката, но страницата се зарежда много време, най-вероятно поръчката няма да бъде изпратена успешно. В този случай ви съветваме да прекъснете изтеглянето и да опитате да направите покупката по-късно, да я направите от друго устройство или да изберете друг метод на плащане. и да опитате да направите покупката по-късно, да я направите от друго устройство или да изберете друг метод на плащане.

Ако не можете да решите проблема, можете също да се обадите на нашите консултанти на телефон 024928459 или да ни пишете на info@futunatura.bg.

 

ПЛАЩАНЕ С PAYPAL: Как мога да платя с PayPal?

Изберете "PayPal" като метод на плащане при плащане. След като щракнете върху „Изпрати поръчка“, ще бъдете пренасочени към страницата на PayPal, където въвеждате потребителското име и паролата, които имате за PayPal и потвърждавате.

Ако поръчката е направена успешно и плащането е извършено успешно, на нашата страница ще се появи известието „Благодарим Ви за поръчката!“.

 

ДОСТАВКА

ДОСТАВКА НА ПАКЕТА: Колко бързо изпращате поръчката?

Пратките в делничните дни от понеделник до четвъртък се изпращат същия ден, ако поръчката е направена до 14:00 часа и е избран начин на плащане "PayPal" или "Кредитна карта".

В петък изпращаме пратките същия ден, поръчката e платена до 12:00ч.

Поръчки направени след 14:00 ч. (пон-четвъртък) или 12:00 ч. (петък), а в почивни и празнични дни изпращаме на следващия работен ден.

 

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА: Кога мога да очаквам пакета?

Доставката се очаква в рамките на 1 до 3 работни дни.

 

РАЗХОДИ ЗА ДОСТАВКА: Каква е цената за доставка?

Цената на доставката с Econt куриер е 6.99лв.

Доставката е безплатна за поръчки над 79лв.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА: В кой случай доставката е безплатна?

Доставката е безплатна за поръчки над 79лв. или в случай на промоционална оферта чрез въвеждане на код за безплатна доставка.

 

УСЛУГА ЗА ДОСТАВКА: С коя служба за доставка доставяте?

Можете да изберете доставка с куриерска служба Econt.

 

ИЗБОР НА НАЧИН НА ДОСТАВКА: Къде мога да избера начина на доставка при поръчка?

Когато пазарувате онлайн, вие избирате метода на доставка при плащане - в стъпка 2 по-долу.

 

АДРЕС ЗА ДОСТАВКА: Мога ли да поръчам доставка до работа или до друг адрес?

При поръчка можете да въведете адрес за доставка, различен от адреса на платеца. Когато въвеждате информацията по-долу, отбележете „Изпращане на друг адрес“. По-долу ще се появи нов прозорец "Информация за получателя", където въвеждате адреса за доставка.

 

СЪОБЩЕНИЕ ЗА ДОСТАВКА: Ще бъда ли уведомен предварително за доставката?

Службата за доставка ще ви информира за очакваното време за доставка чрез текстово съобщение или имейл, който също ще съдържа номера за проследяване на пакета и друга необходима информация за получаване на пратката.

 

ДАТА НА ДОСТАВКА: Мога ли да договоря конкретно време за доставка?

Не е възможно да определим точна дата за доставка от наша страна, тъй като зависи от услугата за доставка. В някои случаи можете сами да договорите дата за доставка със службата за доставка.

 

ОТСЪТСТВИЕ ПРИ ДОСТАВКА: Какво ще се случи с моя пакет, ако не съм на адреса за доставка, когато пощальонът или куриерът пристигнат?

С вас ще се свърже куриер, който ще се опита да уговори друга дата за доставка с вас или за събиране в уговорен пункт за събиране.

 

ПОЛУЧАВАНЕ НА РАЗПИСКА: Не получих в пощенската кутия разписка за получаване на пакет. Какво мога да направя?

Можете лесно да вземете пакета в куриерския офис с номера за проследяване, който сте получили чрез SMS и вашите лични документи.

 

СТРАНА ЗА ДОСТАВКА: От коя държава изпращате поръчки?

Всички пакети се изпращат от Словения.

 

СТРАНА ЗА ДОСТАВКА: От коя държава изпращате поръчки?

Всички пакети се изпращат от Словения.

 

СТАТУС НА ПАКЕТА: Къде мога да проверя статуса на моя пакет?

Можете да проверите статуса на вашия пакет с номера за проследяване чрез системите за проследяване на услугите за доставка:

https://www.econt.com/en/services/track-shipment

Винаги можете да проверите статуса на пратката си при наш консултант на телефон 024928459.

 

ПРОМЯНА НА АДРЕС ЗА ДОСТАВКА: Как мога да сменя адреса за доставка?

Можете да промените адреса за доставка, като ни напишете промяната на адреса в съобщението, което изпращате в отговор на потвърждението на поръчката, което сте получили при извършване на поръчката. Можете също така да промените информацията за доставка, като се обадите на 024928459 или изпратите имейл на info@futunatura.bg. Моля, уведомете ни за промяна на адреса за доставка възможно най-скоро, тъй като само така ще можем да променим съществуващите данни. Ако пакетът вече е изпратен (след 12:00 ч.), промяна вече не е възможна и обикновено не можем да анулираме пратката.

 

ПРОМЯНА НА МЕТОДА НА ДОСТАВКА: Как мога да променя начина на доставка или услуга за доставка?

Начин на доставка или можете да промените услугата за доставка, като ни напишете промяната в съобщението, което изпращате в отговор на потвърждението на поръчката, което сте получили при извършване на поръчката. Можете също да промените начина на доставка, като се обадите на 024928459 или изпратите имейл на info@futunatura.bg. Моля, уведомете ни за промяната възможно най-скоро, тъй като това е единственият начин да променим избраната услуга за доставка. Ако пакетът вече е изпратен (след 12:00 ч.), промяна вече не е възможна и обикновено не можем да анулираме пратката.

 

ПРОБЛЕМИ С ДОСТАВКАТА: Какво мога да направя в случай на проблеми с доставката или доставката на пакет?

Ако имате проблеми с доставката или вземането на пакета, моля, уведомете ни, като се обадите на 024928459 или изпратите имейл на info@futunatura.bg.

 

ПОТРЕБИТЕЛСКИ АКАУНТ

РЕГИСТРАЦИЯ: Трябва ли да се регистрирам, за да направя покупка?

Не е необходимо да се регистрирате, за да купувате. Можете да пазарувате като гост или като регистриран потребител.

 

ИНСТРУКЦИИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ: Как мога да се регистрирам?

Можете да се регистрирате, като кликнете върху "Вход" в горния десен ъгъл на онлайн магазина. Ще се отвори прозорец, в който щракнете върху „Регистрация“. След това ще се отвори страница за въвеждане на всички необходими данни за регистрация.

Можете да се регистрирате заедно с поръчка. На касата, под въвеждане на лични данни, можете да поставите отметка до „Създаване на нов потребителски акаунт“.

По време на регистрацията ще зададете и парола, която можете да използвате, за да влезете в магазина следващия път. Вашето потребителско име винаги е вашият e-mail, с който сте се регистрирали.

 

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН: Станах ли ваш регистриран потребител, като се регистрирах за имейл бюлетина?

Регистрирайки се в Е-новини, вие не сте станали регистриран потребител. За да се регистрирате, трябва да го направите отделно на сайта ни.

Можете да се абонирате за нашите електронни новини с вашия имейл адрес на нашия уебсайт, на първа страница.

 

ПРЕДИМСТВА: Какви предимства имам като регистриран потребител?

С регистрация можете да се възползвате от кредита. За тази полза е важно да влезете с вашето потребителско име и парола, които сте избрали при регистрацията преди всяка покупка.

С покупката на всеки продукт регистрираните потребители получават кредит, който могат да използват при следваща покупка. Кредитът е видим за всеки продукт и се изчислява на база продажната цена за 1 брой от продукта. Крайният размер на кредита се изчислява на касата и е в размер на 3% от цената на продукта без ДДС.

Кредитът се изчислява автоматично при регистрация на потребителя и се вижда във вашата кошница или на касата.

 

ПРОМЯНА НА ПАРОЛАТА: Как мога да сменя паролата на моя потребителски акаунт?

Ако сте влезли успешно във вашия потребителски акаунт и просто искате да промените паролата си, щракнете върху „Профил“ горе вдясно (където сте влезли). Ще се отвори прозорец, в който щракнете върху „Промяна на паролата“. Ще се отвори страница, където можете да въведете нова парола и да потвърдите, като щракнете върху „Продължи“.

Ако сте забравили паролата си, натиснете "Вход" в горния десен ъгъл на онлайн магазина. Ще се отвори прозорец, в който щракнете върху „Забравена парола“. Ще се отвори страница, където трябва да въведете имейл адреса, който сте използвали при регистрацията. Кликнете върху „Продължи“ и ние ще ви изпратим нова парола на въведения имейл адрес.

Ако имате проблеми с регистрацията, влизането или паролата, можете също да ни се обадите на 024928459 или да ни пишете на info@futunatura.bg.

 

ПРОМЯНА НА ДАННИТЕ: Как мога да променя данните в потребителския акаунт?

След успешно влизане с вашето потребителско име и парола, ще се отвори страницата "Моят акаунт", където можете да промените информацията, като щракнете върху "Редактиране на информация за акаунт" или "Промяна на вашия адрес".

След успешна регистрация можете да влезете в акаунта си и като кликнете върху „Профил“ горе вдясно (където сте влезли), а за да промените информацията си, щракнете върху „Моята информация“.

 

ИЗВЛЕЧЕНИЕ ЗА САЛДО: Къде мога да проверя баланса си?

След успешно влизане с вашето потребителско име и парола, ще се отвори страницата "Моят акаунт", където можете да проверите баланса си, като кликнете върху "Баланс".

Можете да проверите състоянието на кредита, като кликнете върху "Профил" горе вдясно (където сте влезли), където балансът се вижда до първата позиция "Кредит".

 

ИСТОРИЯ НА ПОКУПКИ: Къде мога да проверя историята на покупките си?

След успешно влизане с вашето потребителско име и парола, ще се отвори страницата "Моят акаунт", където можете да проверите минали покупки, като щракнете върху "История на поръчките".

 

ПРОБЛЕМИ С КРЕДИТНИЯ БАЛАНС: Какво мога да направя, ако въпреки регистрацията не ми е записан кредит?

Кредитът се добавя към акаунта на потребителя след обработка на поръчката. Ако забележите, че има проблеми със записването на кредита, моля, уведомете ни незабавно на телефон 024928459 или имейл info@futunatura.bg.