WUNDmed

Детоксикиращи пластири за стъпала

Съдържание: 10 броя
ПРОМОЦИЯ НА СЕДМИЦАТА
28.99 лв.
Номер на продукта: WUN50
-+

Или позвънете поръчайте на: 02 492 84 59

Промоция на седмицата - Възползвайте се от 16% отстъпка на всички продукти от нашата оферта.
 • Продуктът е в наличност
 • Най-добър поне до: 30.09.2026
 • Изпраща се днес!
Кредит
При поръчка получавате 0.72 лв.
Ползи
Безплатна доставка над 79 лв
Подарък при поръчка над 100 лв
Начини за плащане
paymentsНачини за плащане
Цена на доставката
Econt

Отстъпка за количество

Купи 2 и спести
26.99 лв. / бр.
53.98 лв.
57.98 лв.
Купи 3 и спести
24.99 лв. / бр.
74.97 лв.
86.97 лв.

Информация за продукта

Относно продукта Ползване Съставки Предупреждения
 • Относно продукта

  Детоксикиращи пластири за стъпала - действат цяла нощ.

   

  Краката са много натоварена част от тялото, тъй като в тях се натрупват много токсини от организма. В рефлексния масаж на ходилата всяка част или всеки орган на тялото е свързан с определена област на стъпалото.

  Детоксикиращите пластири за стъпала са изцяло натурални терапевтични лепенки, направени от естествени екстракти и бамбуков оцет, не съдържат химически добавки и имат висока способност за абсорбиране на токсини. Пластирите с бамбуков оцет съдържат естествени екстракти, които могат да съживят тялото.

   

  Въпреки че са предназначени за стъпалата, при необходимост могат да се използват и върху други части на тялото - на краката, коленете, бедрата, раменете, лактите, ръцете и врата.

   

  Пластирът се използва цяла нощ - по време на фазата на покой на тялото, естествените съставки действат по-дълго време, а засегнатите зони усещат ободряващ ефект.

 • Ползване

  Указания за употреба: Измийте и подсушете краката си. Отстранете защитното фолио от пластира и поставете торбичката върху него. Преди лягане залепете пластира върху краката си, така че торбичката с естествените активни съставки да е в контакт с краката ви. Отстранете на сутринта. Могат да се използват и върху други части на тялото.

 • Съставки

  Съставки: бамбуков оцет, дървесен оцет, турмалин, царевично нишесте, хитин, растителни влакна.

  Съдържание: 10 броя

 • Предупреждения

  Внимание: Само за външна употреба. Не използвайте върху раздразнена или увредена кожа или места с екзема. След отваряне на прозрачната торбичка използвайте незабавно отделните торбички. Да се ​​съхранява на недостъпно за деца място. Да не се използва за други цели. Продуктът не е медицински продукт и не замества медицинско лечение. Въздържаме се да правим каквито и да било връзки с претенции за лечение или уверения. При заболяване се консултирайте с лекар или медицински персонал. Ако сте алергични към пластирите, не препоръчваме да ги използвате. След употреба може да се изхвърли заедно с битовите отпадъци. Предназначен за еднократна употреба. Да се ​​съхранява на сухо място и при температура между 5 и 25 ºC.

Отровни пластири за крака
Детоксикиращи пластири за стъпала
28.99 лв.
-+