WUNDmed

Детоксикиращи пластири за стъпала

Съдържание: 2 броя
ПРОМОЦИЯ НА СЕДМИЦАТА
5.99 лв.
Номер на продукта: WUN05
-+

Или позвънете поръчайте на: 02 492 84 59

Промоция на седмицата - Възползвайте се от 16% отстъпка на всички продукти от нашата оферта.
 • Продуктът е в наличност
 • Най-добър поне до: 31.05.2025
 • Изпраща се днес!
Кредит
При поръчка получавате 0.15 лв.
Ползи
Безплатна доставка над 79 лв
Подарък при поръчка над 100 лв
Начини за плащане
paymentsНачини за плащане
Цена на доставката
Econt

Информация за продукта

Относно продукта Ползване Съставки Предупреждения
 • Относно продукта

  Детоксикиращи пластири за крака - изцяло натурални и без химически добавки.

   

  Стъпалата са много натоварена част от тялото, тъй като в тях се натрупват много токсини от организма. При рефлексотерапевтичния масаж на стъпалата всяка точка на стъпалото е свързана с отделен орган в тялото.

  Детоксикиращите лепенки за крака са изцяло натурални терапевтични лепенки, направени от естествени екстракти и бамбуков оцет, не съдържат химически добавки и имат висока способност за абсорбиране на токсини. Бамбуковият оцет в пластирите съдържа естествени екстракти, които могат да ревитализират организма.

   

  Въпреки че са предназначени за стъпалата, те могат да се използват и за други части на тялото - крака, колене, бедра, рамене, лакти, ръце и шия.

   

  Лепенките се прилагат през нощта - по време на фазата на покой на тялото естествените съставки действат по-дълго и засегнатите зони усещат ободряващ ефект.

 • Ползване

  Начин на употреба: измийте и подсушете краката си. Отстранете защитното фолио от пластира и поставете торбичката отгоре. Преди да си легнете, залепете пластира върху стъпалата, така че торбичката с естествените активни съставки да е в контакт със стъпалата. На сутринта отстранете пластира. Може да се използва и върху други части на тялото.

 • Съставки

  Съставки: бамбуков оцет, дървесен оцет, турмалин, царевично нишесте, хитин, растителни влакна.

  Съдържание: 2 броя

 • Предупреждения

  Внимание: само за външна употреба. Да не се използва върху раздразнена или увредена кожа или върху зони с екзема. Използвайте отделните възглавнички веднага след отваряне на прозрачната торбичка. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да не се използва за други цели. Този продукт не е медицинско изделие и не е заместител на медицинското лечение. Въздържаме се от всякакви асоциации с претенции за лечение или гаранции. В случай на заболяване се консултирайте с лекар или медицински персонал. В случай на алергия към пластирите, не препоръчваме да се използват. След употреба те могат да се изхвърлят заедно с битовите отпадъци. Предназначени за еднократна употреба. Съхранявайте на сухо място и при температура между 5 и 25 ºC.

Черен ингвер - екстракт в капсули
Детоксикиращи пластири за стъпала
5.99 лв.
-+